Juli 12 2020 03:20:39
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfældigt billede
Politikere
Politikere
Breaking News
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlæg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Se billede
Albums > Sjovt > << >>
strandet_it_konsulent.jpg
En ung ambitiøs IT-konsulent beslutter sig for en tiltrængt ferie, og booker en plads på et krydstogtskib til Caribien.
Han morer sig kosteligt i nogle dage, men så indtræffer katastrofen. Båden synker, og han befinder sig på en øde ø, helt uden forsyninger. Der er ingenting – kun bananer og kokosnødder.

Da han fire måneder senere ligger på stranden, før han øje på den smukkeste kvinde han nogensinde har set, - og hun kommer roende ind til ham.
Efter landgangen, bliver det afklaret, at hun nogle måneder tidligere var ombord på et krydstogtskib, der havde lidt samme skæbne som hans.
Hun forklarer at hun bor på den anden side af øen, og at båden er lavet af råmaterialer som er fundet rundt omkring. Men værktøjet indskyder han ???
Jo hun havde fundet nogle sten, som ved opvarmning i ovnen blev til jern og kunne formes til værktøj!

IT-konsulenten var efterhånden nærmest chokeret, og hun foreslår så, at de roer over hvor hun bor.
Efter en tids roning, lægger de til ved en lille kaj, og mandens forbløffelse får ham næsten til at falde af båden, da han kigger sig omkring, og ser en brolagt havegang, der fører op til en hvidmalet bungalow.

Mens kvinden binder båden med et perfekt vævet hampereb, kigger manden lamslået på huset. De går ind, og hun siger afslappet; ”Det er ikke meget, men jeg kalder det mit hjem. Tag plads, - vil du have noget at drikke ?”
”Nej – nej tak”, siger han stadig dybt rystet, ”jeg kan ikke klare mere kokosjuice lige nu”, hvorpå hun svarer, ”jeg har mit eget hjemmebrænderi. Hvad vil du sige til en Pina Colada?”

IT-konsulent forsøger at undertrykke og skjule sin forundring, men
accepterer tilbudet. De sætter sig sammen i sofaen og fortæller deres historier. Herefter siger kvinden; ”jeg smutter lige i noget lidt mere komfortabelt! Vil du barberes og have et bad ? Der ligger barbermaskine oppe i badeværelset”

Han er nu efterhånden holdt op med at tvivle, og går op på badeværelset, og finder en barberskraber med benhåndtag, og to slebne muslingeskaller som barberblad. Den kvinde er fantastisk tænker han, hvad mon det næste bliver?

Da han kommer ned igen, finder han hende kun iført strategisk placerede vinranker, og hun dufter svagt af gardeniaer. De sætter sig, og hun flytter sig tættere ind til ham og indleder med forførende stemme; ”Sig mig så, vi har nu været her i meget lang tid. Du har været ensom, og jeg tror der er noget du har meget lyst til at gøre lige nu… noget du har længes efter i alle disse
uger! Du ved….”
Hun kigger ham nu dybt i øjnene, og han kan ikke længere tro, hvad han hører.

”Mener du …?” han synker kraftigt, ”er det muligt ….? kan jeg
virkelig læse mine e-mails herfra ???”

Dato: 10/05/2012 18:07
Tilføjet af: JydskeDollars
Dimensioner: x pixels
Warning: filesize(): stat failed for images/photoalbum/album_5/strandet_it_konsulent.jpg in /storage/content/79/1007179/jyskedollars.dk/public_html/photogallery.php on line 94 Filstørrelse: Bytes
Kommentarer: 0
Vurdering: Ikke vurderet
Antal visninger: 13781
Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet på: 0.30 sekunder 4,663,905 Unikke besøg